lauantai 15. tammikuuta 2011

Chilling in Koh Tao

Vi kom fram till Koh Tao igar pa morgonen klockan 5. Vi akte pa ett fraktfartyg som var fullt med ananas och agg och dar det fanns sangar sa vi kunde sova lite efter en lang dag. Det var lite skrammande att sova med 15 andra i en ganska sa laskig hytt. Forlat, vi ar lite trotta (dagen efter) sa texten blir kanske inte sa bra.. :D

Nar vi kom fram till on, var allt stangt, sa vi maste vanta bara pa gatan pa att receptionerna till bungalowna skulle oppna... Vi fick ett en ganska mysig bungalow fran Prick Tai, som kostar 700B per natt.

Nar vi hade fatt bungalown tog vi o sov en stund och sen bar det ivag till stranden. Det va lite mulet, sa vi fick inte sa mycke farg:( Pa stranden fick vi veta om en BBQ-fest, som vi pa kvallen gick till. Pa festen traffade vi tva finlandssvenskar som vi sen foljde me till Lotus bar var vi fick se helt sjukt bra eld-show!


Igag har vi bara tagit sol hela dagen o vi har alla brant oss lite, fastan vi nog satt solkram... Men de ba bra, sa blir vi lite bruna, fo de kandes sa pinsamt att vara blek som kalkkilaivan kapteni :D


hali o pusi

1 kommentti:

  1. Tapani och Carola huttrar i kölden: - 15 grader. Här blir man inte solbränd! Såg ni några sköldpaddor? ön tycks vara berömd för dem.

    VastaaPoista