maanantai 17. tammikuuta 2011

Koh Tao-Koh Nang Yuan-Koh Phangan

Efter en hemsk natt pga vara javla svenska grannar som borjade festa klockan 3 pa natten, akte vi ivag till en liten o utanfor Koh Tao. Dar var tva strander som forenade tva skilda oar. Det var ganska spannande och jattevackert. Hela resans motion: vi klattrade upp till en viewpoint och var helt andfadda efter det men det var nog vart allt pustande! Vi kunde inte sola sa mycket for vi hade brant oss dagen innan men A.S. brande sig aven mera. Just nar vi skulle aka tillbaka borjade det droppa lite.

Vi gick pa kvallen och ata till en jattemysig strand restaurang och tog nagra drinkar. Efter det gick vi igen till Lotus strandbar for att titta pa eldshowen och dricka buckets. Dar chillade vi med vara nya finlandssvenska bekanta. Eftersom vi skulle vakna ganska tidigt nasta dag for vi hem redan 2.30!! :)

Idag tog vi farjan som skulle aka kl.10 men for ivag forst 11. Dessutom skulle resan till Koh Phangan ta 1,5h men den tog t.o.m. 3h! Vi har markt att thailandarnas tidsuppfattning ar lite annan an var.. Fast vi lade av 30SFP brande vi oss lite till under farjeresan.

Var bungalow har pa Phangan ar absolut inte nara Fullmoonpartyt som vi egentligen kom hit for. Vi har plattak pa bungalown och plankgolv som har jattestora springor sa man ser ner till marken. Dessutom finns det ocksa hal i taket. (Y) Positivt med bungalown ar att vi har en egen hangmatta och vi har myggnat ovanfor sangarna sa man kanner sig som en prinsessa! Personalen verkar vara jattetrevlig och chilliga. Dom spelade reaggae musik vid strand restaurangen och hade bilder pa Bob Marley.

Nu ar det lite regnigt och vara samtalsamnen har blivit lite pissa-kakka-humor hehe.

Khap khun kaa, typ B)

4 kommenttia:

  1. Morrmo bad hälsa att ni ska hålla er borta från solen nu när ni bränt er. Kolla med apoteket vad de har för salvor att erbjuda.

    VastaaPoista
  2. haha ni e så söta o ja ba skrattar ti era inlägg fö ja kan just tänka när ni e tuhokolmikko i thaikkuna!! ha de bäst o sätt hit bilder (om ni nu blir vän me nån dator..) :D haha! suomi kuittaa! /WINTERIN LINDA

    VastaaPoista
  3. haha tack :D joo vi fosoker, vi mast forst kopa en kabel :)

    VastaaPoista