torstai 13. tammikuuta 2011

Lost in Chumphon

Igar for vi som sagt till stan for att shoppa lite. Vi gick forst till MBK, ett shopping center, som var helt jatte stort!! Man blev riktigt yr i huvudet sa Lotta holl pa att fa migren. Utanfor centret tittade vi en stund pa en thaiboxningsmatch B) Efter det fortsatte vi att ga runt pa stan och Anna S shopaholic sida dok upp igen. Hon kopte shorts och en playsuit och hon fick dom for 400B for att vi tror att forsaljaren inte kunde rakna ihop bada plaggens priser.

Vi steg upp klockan 6 och hoppade pa en taxi vid hotellet. Men bara en kilometer senare korde en annan bil i reven pa var taxi sa vi maste byta.

Under tagresan holl vi pa att frysa till is for luftkonditioneringen var sa stark. Det tog ca 7 timmar sa det blev lite langtrakigt men det positiva var att vi fick gratis mat och dricka, allt detta och resan kostade bara 13e! Najs eller bajs ;)?

Nu ar vi i Chumphon=middle of nowhere, och vantar pa att nattbaten till Koh Tao skall ga. Har ar det mycket varmare och fuktigare an i Bangkok men dock lite mulet.

Ciao pusspuss!

PS. En man pa taget hade mega luomi pa halsen varifran det vaxte jatte langa graa har! haha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti