torstai 20. tammikuuta 2011

Fullmoonparty!

Annorna satt ute pa terassen nar det ett tu tre hordes ett skrik innifran bungalown. Strax dar efter sprang Lotta ut och skrek "En odla i badrummet!!!". Darifran steg paniken till sin topp nar Anna S fick fnatt och borjade ocksa harja. Anna H tog film pa var hysteri och tyckte att vi skulle ha den som husdjur men det gick vi andra inte med pa. Efter den lilla scenen borjade vi laga oss fardiga for kvallen Fullmoonparty!

Vagen till partyt var lang och guppig. Vi var inte helt sakra hur vi skulle klara av hemresan.. :) Vi traffade vara finlandssvenska vanner dar som vi chillade med hela kvallen. Vi ritade med neonmalfarger som lyser i uv-ljus pa vara kroppar. Det blev jattefint! Festen gar inte att jamfora med nan fest i Finland. Stranden var 1,7 km lang och var fullpackad med tiotusentals manniskor. Alla drack buckets (ambaren) och dansade pa stranden. Dessutom ordnades det olika program dar som ofta inkluderade eld t.ex. att hoppa eldhopprep eller hoppa igenom en brinnande eldring. Forst sag roligt ut men efter en stund borjade det ga ganska vildt till nar flera manniskor skulle hoppa samtidigt.. Omkring halv 4 akte vi hem for att manniskorna borjade bli for fulla och patrangande. Resan tillbaka till hotellet rackte over en timme pga att dar var sa manga andra i taxin.

Idag har vi bara chillat och solat pa stranden. Pa kvallen skall vi till en shoppingmarket och senare kanske pa BBQ-party. Men vi skall ta det lugnt for imorgon skall vi ivag till Koh Samui.

See you later alligator B)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti