tiistai 18. tammikuuta 2011

Koh Phangan

Pa kvallen gick vi ut och ata o vi hittade mysiga gungor vid stranden. De var en ganska tuff dag sa vi gick ganska tidigt till bungalown for att sova, men vi hittade BEDBUGGS, (YOKKK) i sangen!! De far man av bungalows med hal i take o golven... Vi lade massor med myggspray i sangarna o hoppas pa att dom har forsvunnit till natten.

Vi borjade dagen med morgonmal vid stranden, med farskpressad ananas- och apelsinjuice, de va nice! Efter det bar det ivag till vattenfallet Phang. Det var inne i skogen sa det var jatte fuktigt och hett. Vi skulle ga langs en naturstig, men pga att vi bara hade flipflops pa oss sa gick det inte sa bra att ga i de branta backarna sa vi gav upp.

Resten av dagen har vi spenderat pa stranden, var vi igen brande oss och axlarna borjar vara fulla med vattenkoppor. Anna S har t.o.m. fatt vattenkoppor som ser ut som svettdroppar pa pannan sa de ser lite ut som om att hon skulle svettas jamt. Sen fo vi och satt oss vid en strandbar och lyssnade pa reggae. Chill! Dit ska vi tillbaks pa kvall;en eftersom dom har en live reggae ska night.

Dags att do some laundry-->

1 kommentti:

  1. Mormor hälsar att ni inte ska vara i solen nu alls. Gå till apoteket och kolla vad de har för salvor att erbjuda. Jag har försökt skriva detta ett antal gånger men haft tekniska problem.
    Men verkar ljuvlgt med det där vattenfallet. Hur länge ska ni stanna på en här ön?

    VastaaPoista