keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Fran Koh Samui till Krabi

Idag har vi da alltsa rest hela dagen! Vi hade vackning kl.7, sa att vi skulle ha mycke tid att laga oss klara och sadar, MEN vi har helt tydligen alla somnat om och vi vaknade 5minuter fore kl.8 nar bussen skulle aka!! Sa de ble lite panik brottom, men de var inte sa farligt eftersom vi anda hade skaffat morgonmalet kvallen innan och packat ihop allting, sa det var bara att satta pa sej kladerna, tvatta tanderna och fara ivag. Dessutom var ju taxin, sjalvklart nastan forsenad, sa egentligen skulle vi ha haft tid till halv 9...

Sa vi akte da alltsa taxi till hamnen, bat till Surattani och darifan 3 olika bussar for att komma fram till Krabi. De kandes lite jobbigt att jamt byta buss, men sen igen fick man ju rora pa sig och kopa nat att dricka och sadar sa sist och slutligen var de ganska bra med sa manga pauser. Dessutom sa sov vi mesta tiden sa de var inte alls sa jobbigt som vi hade tankt oss.

Nar vi kom fram hit till Krabi, Ao Nang beach borjade vi leta efter rum och hittade ett, vars pris de sankte fran 1500B till 800B bara sadar, men de fanns en catch, de finns ingen lavuar pa rummet! Sa vi byter sakert rum imorgon till nagot lite battre.

Vi tog och at lite och gick sen runt pa stan och shoppade lite. Vi traffade pa en ganska underlig gubbe pa en butik var dom salde maxi-klanningar for jatte dyrt! Och nar vi sen forsokte pruta lite sa tankte inte gubben ga ner med sitt pris alls och da tankte vi att okej, inte da. Men sen blev han helt galen och borjade hojta att isint komma tillbaka o allt sant :O(?) RANDOM, for alla andra forsaljare har gatt massor ner med sina priser och alltid varit jatte trevliga...

Ida har vi inte tagit nago mycke bilder alls, och kameran e och laddas pa rummet, sa inga bilder denhar gangen! De har regnat typ hela dagen, buhuu :( Hoppas pa battre vader for imorgon for vi borjar kanna oss vita!!

1 kommentti:

  1. Har Anna S:s kamera börjat fungera?
    Vad har ni för planer för Krabi

    VastaaPoista