lauantai 29. tammikuuta 2011

Manikyr,pedikyr, beach, sol och osregn

I forrgar gick vi pa kvallen annu pa manikyr och pedikyr, var vi fick fransk manikyr pa fingrarna och blommor och franskt pa tarna. Det var jatte skont att bara kunna ligga i en mjuk stol och ha andra o pyssla om en. Dessutom kostad det bara 350B, sa det var ganska sa billigt!

Igar var vi till Railey Beach och ta sol hela eftermiddagen. Det var harlig beach och klart vatten, jamfort med Koh Samui var vattnet var lite grumligt. Anda lite laskiga var att det var fullt med mini krabbor som borrade sig in i sanden nar man gick forbi dem och man blev lite radd att tramppa pa dem om de skulle bita en... Stackars Lotta fick bara sitta i skuggan hela dagen for att hon dagen innan hade brant sig.

Pa kvallen akte vi till Krabi centrum, for att fa Anna S kamera fixad. Men det kunde de inte gora dar for vi var sa sent ute. Dessutom pastod thailandarna vi fragade av, helt olika saker, att det fanns ett stalle var de fixar kameror och efter det fanns det bara i Bangkok... Sa kameran far sakert vanta till nasta stalle da...:/ Vi alla borjade vara jatte hungriga och lite irriterade efter letandet av kamera-stalle och till raga pa allt sa tog det jatte lange att hitta ett ordentligt matstalle. Men efter bade huvud och efteratt var vi mycket glada och nojda flickor och stack ivag till en marknade vi tidigare hade gatt forbi. Dar shoppade vi alla ganska mycket (de blir tajt i rinkkorna!!) men det var jatte billigt! Vi kopte klanningar, t-skjortor, farkkun och shorts:) BRA SHOPPING!! Efter det bar de av hem till hotellet och prova pa de nya kladerna.

Idag akte vi ivag till en beach som heter Phra Nang for att ta mera sol! Pa dagen var det jatte fint vader, men ett tu tre, nar solen annu sken, borjade det droppa. Alla tankte vall att det bara skulle vara en liten skur, sa ingen hade brottom bort, men sa borjade det osregna riktigt ordetligt! Efter att vi statt i osregnet bestamde vi oss att ta longboaten tillbaks till var egen beach. Pa baten blev det lite kallt nar det regnade for fullt och vinden piskade havsvattnet i ansiktet. Nar vi antligen kom till hotellet och tankte ta en varm dusch, sa fungerade inte duschen!! Sa vi tog bide duschen och duschade oss med den istallet. FRESH!

Mani o Pedi hehe

Railey Beach

Same Same

Sura fore maten

 Hyva ruoka, parempi mieli!

 Krabi centrum
 Marknaden hade forestallning
 Lotta pa Phra Nang

Idag skall vi kanske ga lite ut, far se vad som hander;) nonej!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti