lauantai 22. tammikuuta 2011

Koh Samui

Vi akte bot hit till Koh Samui, som ar mycket mer turistiskt an de tva andra oarna. Man kan inte ga pa gatan utan att nan jamt forsker salja nagot eller som Anna S sager skrika SEXY LADYY!

Efter manga om och men hittade vi oss till ett mycket snyggt hotell, mitt i stan, brevid en hor-bar :D Efter att vi antligen hade hittat logi gick vi och shoppade. Vi har nu markt att vi har packat med oss lite olampliga klader, sa vi har kastat bort en del och nu kopt nya:)

Pa kvallen forfestade vi pa hotellet i finsk anda, dvs jontejuomapeli, som vi faktist tidigare larde ut till ett par argentinare! Sen gick vi ut och ata pa ett stalle som hette Will Wait, Anna Hs squid var extremt seg, Lotta fick bulla med sin chicken soup och Anna S brande tungan nar hennes mat var sa stark. Efter bar det av till nattlivet, ca 12 tiden? Vi traffade ett gang med australienare som vi chillade med anda till 6 pa morgonen. Da akte vi taxi till vart hotell, vars namn vi inte visste, sa de anda vi sade till taxikusken var att huset e pinkt och att de e pa huvudvagen. Men resan gick bra for vi visste anda ganska bra var vi var. Vi kande oss lite hungriga, klockan var ju anda ca halv 7, sa de var bra tid for lite morgonmal! Sa vi gick in i family mart och kopte ackligaste ostkorven nagonsin! Forsaljaren, som var ca 13 ar gammal skar korven i bitar i en plastpase. Anna Hs hamburgar biff var inte nagot vidare heller... Vi har pa kann att vi inte mera gar till samma family mart...

Idag vaknade vi kl.14 och gick till stranden och ata morgonmal, nar alla andra satt och drack ol och at lunch. Stranden ar jatte lang, men valdigt smal och pga alla hotells solstolar tog det en stund att hitta en plats var man kunde bara ligga pa handuken. Nar vi val hade satt oss ner borde det vimla av forsaljare runt oss! Och det blev inte battre nar vi alla sen gick med pa att kopa bikinin pga att dom var 1/3 billigare an bikinina pa gatan, alltsa betalde vi ca 5e. Dessutom tranger foraljarna anda in i restauranger, sa Anna H ratkes och kopa en tunika.

Nasta inlagg blir bilder, om vi nu far det och fungera!

1 kommentti:

  1. Hej Annorna o Lotta där långt borta !
    Trevliga o några intresantta bilder har ni tagit . Min favorit är den där viewpoint foton var ni är högt uppe på berget o havet syns nere i fjärran, vackert !
    Trevlig fortsätnig för resan, fina uppleverser osv önskar Erja

    VastaaPoista