sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Fishspa och god seafood

Hellvete! Anna S var en klumpeduns och fallde sin kamera pa golvet sa den slutade fungera. Jess.

Igar kvall gick vi ner till stranden for att ata. Vi var sugna pa grillad seafood igen, sa vi stannade pa ett vid en restaurang som hade god seafood. Maten var jatte god men nar vi fick notan blev vi inte sa glada... Var lugna kvall slutade med att vi dansade loss pa Green Mango, en av de storsta klubbarna pa on. Vi traffade idiotiska britter och OTROLIGT juntiga/nordiga irlandare haha. 

Pa morgonen var det meningen att vi skulle byta hotell, men vi tryckte pa snoozeknappen i flera timmar sa det blev inget av att cheka ut i tid.Nar vi val stigit upp och skulel ga ut och ata morgonmal, hordes det mycket suspekta ljud fran hooker/massage-baren brevid... Inte sa mysigt att hora sanadana ljud pa hotellrummet. 

Sedan gick vi omkring pa stan. Vi gick ocksa pa neck and back massage, fast dom nog masserade lite allting. Ex. knadade rumpan som bulldeg. :) Det var kittligt men skont. Nasta plan var att ga till fishspa, sa vi gick dit. Videon berattar sakert en hel del hur det kandes. Anna H fick san panik att tararna borjade rinna, sa Lotta tog over hennes plats. Vi satt faktist dar i nastan 15 minuter!

Nu sitter vi inne pa hotellet, ute osregnar det och elektriciteten forsvann for 3 h.. Hela staden blev alldeles tyst och mork. Det enda som lyste upp var blixtarna och levande ljus. NU skall vi ta det lugnt, lasa HBL (jee), spela kort och ata wasabichips.

Har kommer lite bilder fran igar och idag; 

Vid strandbaren

Flicka som forsoker fa Lotta att kopa en lei. 

Sika!

Panik

Anna S namifotter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti