tiistai 11. tammikuuta 2011

Day 1

Vi kom fram till hotellet efter over 24 h resande. Flyge gick helt ok men resan till hotellet (som ar ca 20 km fran flygfaltet) tog ca 3 h pga att vi tog fel buss in till stan. Man var radd for sitt liv i minibussen som var fullproppad med manniskor+ att thailandarna kor som galningar! Pa vagen till hotellet sag vi redan en motorcyklist som hade hamnat i en bilolycka. Taxikuskens kommentar till detta var bara "hehe, accident"!

Vralhungriga tog vi oss efter mycket letande till ett lokalt gatukok och at lite suspekt nudelsoppa med kottbitar som sag ut som sma hjarnor... Det blev ganska mycket kvar pa faten av det. Nar vi at samlades personalen runtomkring oss och skrattade at oss nar vi skulle ata med chopsticks. Servitrisen, eller servitoren var av obestamt kon. (Y)

Vi bor po ett omrode som helt tydligt ar lokalbefolkat, vi har inte sett andra turister sen flygfaltet. Det ar lite jobbit da ingen pa gatan kan engelska. Annars ar hotellet et mycket bra val, vi har t.o.m en egen WC och dusch!

Dags att ga ata mer suspekt mat och sedan ga lagga oss i vara "mjuka" sangar. XOXO :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti