tiistai 1. helmikuuta 2011

Ackliga krak och vuoden jumpat

Pa kvallen gick vi alltsa till strandbaren vid vart hotell dar vi spelade "palikkapeli" med nagra nordiga britter. "This is a mathematical impossibility", sade den ena britten nar tornet stod snett pa en klosse.

Koh Lanta ar tydligen ett riktigt zoo! Pa vagen till hotellet sag vi tuppar, kossor, odlor, hundar och katter. Det ar helt normalt MEN i strandbaren flog det omkring fladdermoss (!!!) som Anna S och Lotta var speciellt radda for. Dessutom krop det massor med stora krabbor pa stranden och nanting ackligt och stort flog forst pa Lottas rygg och sedan pa Anna S hand. USCH! Men det varsta kommer forst nu! Vi gick tidigt hem fran baren och holl pa att ga och sova nar Anna S plotsligt blev alldeles vit i ansiktet och sade "Herregud" och gick ut ur dorren. Samtidigt holl Anna H pa att tvatta bort sitt smink och slutade nar hon undrade vad som hande. Anna S stod vid dorren och pekade pa golvet och da borjade alla tre skrika helt for full hals som stuckna grisar! DET VAR EN JATTE -SUPER-ACKLIG KACKERLACKA!!! Anna S stod med rumpan uppe i vadret utat da en man rusade fram fran buskarna (?!) och undrade om vi var okej. Han trodde val att nagon holl pa att do utgaende fran vart skrik. Han var var raddande angel som kom in och tog kackerlackan ut med sina bara hander, omg! Efter att vi sakert vackt upp halva grannskapet gick vi nojda och belatna och sova med plastpasar instuckna i dorrspringan.

Idag skulle vi byta hotell sa vi tog taxi till main-stranden. Dar borjade vi ga langs stranden med rinkkorna pa ryggen. Det var sakert en av dom varmaste dagarna, inte ett moln pa himmelen. Alla var genom svettiga efter att i tva timmar ha letat efter hotell pa tva olika strander. Vi borjade nastan ge upp hoppet for ett billigt och bra hotell da en till raddande angel uppenbarade sig och fragade om vi behovde rum. Vi fick ett jatte snyggt rum for bara 600B, det billigaste hittills! Har finns det nog inga krak, som tur. Bara en rolig papegoija som talar thailandska.

Dagen tillbringade vi pa stranden och i det underbart klara vattnet! Finaste stranden vi varit pa, pga av storleken och ett fatal turister.

Angel nr 2 tipsade oss om en nightmarket i Saladan (huvudstaden) sa vi tog en taxi dit. Vi kopte en skjorta, en bok, tva balten, popcorn och jordgubbar :) Snart skall vi tillbaka till hotellet och dricka speciell Breezer som heter Lychee (?). Ifall nagon vet vad det ar, informera garna! :D

 Puss <3 h. Anna S

Lotta ar bast!

 American breakfast ;)

 Anna var pa mys-humor :)

 SUSHIII<3

Sry, kan inte vanda pa bilden :(

Forsta hotellet pa Koh Lanta, Blue Andaman Resort

Sunset

Krabban i sanden

Den sota kattungen

Britterna och tornspelet, vi vann!

Svettiga och nervosa bagpackare pa stranden

Snappet gladare bagpackare pa stranden

Juntbullarna Lotta och Anna S i det harliga vattnet

Sota kaninungar

Tivoli pa Nightmarket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti