torstai 3. helmikuuta 2011

Snorkling med hajar

Igar pa kvallen gick vi och kopa biljetter till Koh Phi Phi. Samtidigt tankte vi boka hotell vilket visade sig vara lite svarare an vi hade trott. Hela on ar typ fullbokad och det enda hotellet som var ledigt kostade 1300B per natt, alltsa ca 12e per person, en aning over budgeten.. Vi bokade bungalown bara for tva natter och forsoker hitta nagot lite billigare pa plats.

Idag vaknade vi jatte tidigt och hoppade pa taxin en halv timme efter vackningen och akte ivag till stranden for att snorkla. Vi steg pa en bat som forde oss vidare till Bida Island. Efter en ca 1,5 timmes batresa var vi framme och markte att alla andra turisterna pa baten borjade kla pa sig dykningskamor. Smatt pinsamt. Skrattande kladde vi pa oss snorklingsmaskarna och grodfotterna och hoppade i. Vi sag 4 hajar, massor med fargranna fiskar, en skorpionfisk mm. (t.ex. nemo-fiskar!). Pa baten var det jatte bra service, ex. duschade de oss och hamtade mat och dricka till var solplats. Nice! Vi snorklade tva ganger pa olika platser men efter det blev vi sa trotta att vi tog oss en tupplur i solen. Schooont :).

Imorgon aker vi alltsa till Koh Phi Phi och dar blir det fest! Nu ar det dags att ga och ata for Lotta haller pa att do av hunger. Anna S maste samt ha en nattskjorta for laundryn i Ao Nang tappade bort den :(
Lotta tog en tupplur pa vag till snorklingen

Var fina undervattenkamera "Cheaper"

Vid Bida Island

... HOT!

Kaffestund (Anna H har cp-ben, igen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti