lauantai 19. helmikuuta 2011

Back in Bangkok

Idag checkade vi ut fran hotellet i Phuket och gick till poolen for att sola lite fore var taxi skulle komma och hamta oss kl.15. Nagon gammal osterrikare som vi talat med redan tidigare ville igen ta en bild pa oss som once again blev lite akward.. Forra gangen hade han i smyg tagit en bild pa vara reven nar vi lag och solade och kom senare och visa den for oss. Bra att vi lamnade alla random hiipparin bakom oss.

Hela aventyret fran Phuket till Bangkok gick mycket smidigare an vi hade trott oss och flygresan tog bara lite pa en 1 timme som var ganska skont for att bankarna var jatte smaa sa man inte kunde sitta med benen raka. Eftersom vi hade bokat hotell redan tidigare hoppade vi bara i taxin som korde oss rakt till hotellet. Rummet ar jatte stort men helt okej mysigt och sa finns de simbassang pa bakgarden!

Efter att vi dumpat var saker pa rummet, bestamde vi oss for att ga runt pa stan och kolla lite. Vi borjade ga at ett hall men markte efter ca 15 minuter att vi gatt bort fran stan.. Vi hade jatte hett i vara maxiklanningar sa vi bestamde oss for att ga och ata mexikansk mat och for att svalka oss i aircondition. Maten var god men helt super dyr!

Imoron skall vi till en shopping market och kanske ga och titta pa nagra sevardheter.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti