keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Patong Beach

Pa mandagen nar vi pa nagot satt kande oss battre och hade klarat av spysjukan gick vi till stranden for att sola. Dar traffade vi igen pa vara bekanta som ville ha oss med pa fester pa kvallen och kopte till oss frukter igen, som vi inte kunde ata for det skulle inte ha varit sa bra for magen.. :D Pa kvallen traffade vi Annas och Lottas foraldrar efter att deras mamma hade overlevt 3 natter pa sjukhuset pga spysjukan. Vi at tillsammans med dem och packade oss klara for starten mot Patong Beach.

Igar pa morgonen tog vi taxi till Patong Beach men vi visste inte igen heller riktit var vi skulle bosatta oss. Vi steg av i norra andan av beachen och hittade en bungalow bara efter 10 minuters letande for ett billigt pris. Dessutom har hotellet egen pool och gratis internet, nice! Under dagen solade vi vid poolen och fick en acklig gamylgubbe som stalker.. Han stirrade pa oss hela tiden nar vi tog sol/simmade och nar vi bestamde oss for att ga och ata foljde han efter och satt sig i bordet brevid oss. Idag har vi anda inte sett skvettet av honom, som tur :)

Pa kvallen gick vi till Patong centrum for att shoppa lite och Anna och Lotta gjorde akrylnaglar som Anna S hade lovat till dem som fodelsedagspresent. Det tog jatte lange sa vi hann inte ga och shoppa sa mycket som vi hade tankt oss men naglarna blev fina i varje fall :) Dessutom kopte Anna och Lotta en ny kamera som ar jatte bra!!

Idag var vi nere pa stranden och sola och senare pa kvallen skall vi igen ga och shoppa lite, traffa Annas och Lottas foraldrar och ata sushi, mums!

Det ar bara en vecka kvar tills vi kommer hem till kalla Finland :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti