sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Vi hatar torakkan!

Igar nar vi gick tillbaka till hotellet efter en dataus-stund pa 1,5 timme for dryga 1e per tjej, tankte Anna S och Lotta fa hjartslag nar de sag en sakert 5 cm stor torakka pa marken! Anna H hade redan gatt forbi platsen men Anna S och Lotta fortsatte att backa tills nagon lokal pojke satt en stor lada pa det ackliga kraket sa den blev i klam under den. Lokala manniskorna runt omkring oss skrattade at oss medan vi snabbt gick forbi. YOK!

Idag steg vi upp ca 10 tiden, dushade och gick ut for att ata morgonmal. Efter en healthy breakfast fortsatte var fard mot ett stort shopping market med en taxi. Dar fanns det jatte mycket butiker med sjukt billiga priser! Speciellt Anna S shoppade som en galning :D Det var helt  super trangt och massor manniskor som borjade efter nagra timmars shoppande ta pa nerverna.. Vi gick och ata till KFC och hoppade pa en taxi tillbaka till hotellet for att sortera vara shoppingar :)

Pa kvallen traffade vi Paula och Guy som tidigare pa dagen hade anlant till Bangkok. De bor i Thailands hogsta byggnad, Baiyoke Sky Hotel! Rummet ar stort som en suite att man nastan tappar bort sig! Vi for upp med hissen till 83e vaningen, alltsa den hogsta. Dar var det jatte fina vyer over hela Bangkok! Efter manga om och men gick vi och ata bredvid en valdigt smutsig flod. Under vagen pa vag hem kopte Annorna palsvaskor som ar jattesota! Samt att Lotta i misstag steg pa en torakka som dog, som tur. YOK! Var taxikusk var helt crazy. Vi ar inte sakra pa om han var full for hela vagen holl han pa att skrika "Oh my God!" till allt. Han berattade ocksa en story om att indier luktar sa illa sa han en gang inte hade kunnat andas i taxin da den var full med indier. Vi satt och tjot av skratt!

Nu pa vagen till internet-cafe (som btw ags av indier :D) sag vi igen varldens ackligaste torakka! Lotta holl pa att trampa pa den men markte den i sista sekunden och borjade skrika och tog Anna S under armen och borjade springa bort. Lokala manniskorna runt omkring satt once again och skrattade at oss. YOK!

Imoron skall vi ga och titta pa kungens palats och sedan till en annan shopping market, hihi :)

p&k, snart kommer vi hem!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti