torstai 10. helmikuuta 2011

Vika teinipaiva for Anna & Lotta

I forrgar gick vi alltsa ut och festa pa Traffic light party till Grabbarna Grus. Dar var forst inte sa mycket manniskor och vi kande oss lite lurade nar dom inte ens hade shottin att bjuda pa (!!) och biljetten kosta anda 1000B.. Dar traffade vi ocksa ett par finska tjejer som skamde ut bade sig sjalva och oss.. Efter det gick vi till Seduction, storsta nattklubben i Phuket som ags av Sedu Koskinen! Pa vagen hem fran Patong akte vi med en partytaxi dar det spelades Lady Gaga haha :D Fore vi gick till hotellet for att sova gick vi via en snagare dar Anna S och Lotta trodde sig kopa chickensticks men som pa riktigt hade varit honinalvor, som Anna H berattade dagen efter.. Omnomnom!

Igar sov vi jatte lange och gick till stranden forst sent pa efter middagen. Pa kvallen traffade vi Hellmans foraldrar och gick ut och ata med dom. Vi kande oss igen lurade da seafooden som vi bestallde inte hade nagon barbequesauce eller potatis! Dessutom hade vi myror i ragbrodet som Paula och Guy hade hamtat at oss! Fast vi at det nog anda efter att vi hade putsat brodena noggrannt :D

Idag akte Anna S parasailing, det var jatte super roligt!! Da man akte uppe i luften sag man en massa stora maneter vilket var lite skrammande.. Pa stranden traffade vi ocksa nagra cypresser, en av dom hade pa sig en Senior Frogs skjorta ( baren dar vi alltid var pa pa Cypern). Dom fragde oss ocksa vilka frukter vi tycker om i Thailand och efter att vi berattat vad de var sa hamtade de ananas och melon till oss! Nice!

Nu pa kvallen skall vi vara har i Patong. Anna S fick sin efterlangtade Mulberry Bayswater vaska och Lotta hittade en fin maxiklanning for imorgon. Nu skall vi ut och ata med foraldrarna och deras vanner.

Imorgon blir det champagnefrukost pa Paulas och Guys hotell, for det ar Anna Hs och Lottas fodelsedag!

2 kommenttia: