keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Chilling in Koh Lanta

Idag vaknade vi tidigt, ca kl.9, for att ga och sola. Vi at morgonmal i en strandrestaurang och drack jatte god farsk pressad juice! Efter det gick vi langs stranden till en dive center for att fraga om snorkling och dykning. Vi bestamde oss forst att snorkla och senare pa resan dyka. Imorgon aker vi ivag och snorkla kl 7.30 sa det blir annu tidigare vackning an idag :S

Resten av dagen solade vi pa stranden. Anna H hamnade spela boll med nord-brittarna som vi traffat tidigare har. Anna S och Lotta tankte dyka forbi sa att de inte skulle se oss men rundade i stallet jatte langt. (OBS!!! Anna H brot sin nagel under bollspelet buu.) Sanden ar jatte het och i vattnet finns det nago underliga och storande kryp som sticks hela tiden. Man ser dem inte men som tur blir det inga marken av sticken. Men vi klagar inte, det ar jatte skont och bara ligga i vattnet :)

Nar vi gick hem fran stranden, undrade Anna S om vi skulle fa skjuts av nagon forbi akande typ och just da kom tva killar med en flakmoped forbi och plockade upp oss. Det var ca 200m kvar till hotellet. Najs!

Snart skall vi ga och ata och kopa en undervattenskamera for imorgon.

Jordbuggsstandet

Var lunch mini-bungalow

Same, Same


Tuk-tuk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti