torstai 17. helmikuuta 2011

Sushi och monkeyshow

Igar gick vi med Guy och Paula och ata sushi till en restaurang dar raa fisk- och kottbitar snurrade runt pa tallrikar pa ett band som man sjalv kunde koka upp i en kastrull. Det var supergott! Det som var dalit var att man int fick nagon ingefara :( Efter det gick vi med till en jatte mysig restaurang bar och tog en drink. Dar fanns det hajar och en mega acklig al i ett akvarium samt sota Nemo-fiskar :)

Idag var det meningen att vi skulle ga och titta pa vilda apor till en nationalpark men Guy och Paula kom pa ett annat stalle som var narmare sa vi akte dit. Dar tog vi del av en monkeyshow som mest bestod av djurplageri.. OBS, K-18 INFO! Efter showen gick vi runt och matade apor och sag en som forst satt och masturberade och sedan tog i mun av sig sjalv!!! :DDDD Paula kallade den for runkkari. Efter det akte vi tillbaka till Patong, bytte taxin till en tuktuk och akte till Tsunami memorial till Kamala beach. Dar stod vi en stund och tittade runt oss och akte igen tillbaka for dar var inte sa mycket annat att se.

Eftersom det var sa hett bytte vi om och gick raka vagen till poolen. Vi traffade pa en gammal man som berattade sin livsstory for oss och undrade varifran vi var. Sjalv trodde han att vi var fran Ryssland eller Estland..

For en stund sedan bokade vi hotell fran Bangkok dit vi skall aka pa lordagen. Vi valde flyga dit i ca 1,5h istallet for att sitta i en nattbuss i 12 timmar. (Det blev bara 23e dyrare att flyga :)) Killen som salde at oss biljetterna var jatte trevlig, faboulous och kunde bra engelska.

Idag blir det party!!!

2 kommenttia:

  1. Så bra att maten smakar igen för er och Paula och Guy

    VastaaPoista
  2. Paula ater nog annu mest soppa annu... Men vi andra ater normalt nog:)

    VastaaPoista