sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Fran Koh Phi Phi till Phuket

Igar bestamde vi oss for att lamna det jatte dyra Phi Phi och aka vidare till Phuket. Dessutom verkade hela on vara helt fullproppad med manniskor och det skulle ha varit omojligt att hitta nagot billigare hotell dar. Vi gick ut och ata god pizza, kopte batbiljetter for idag och gick tillbaka till hotellet for att packa och sova.

Efter att vi checkat ut ca kl11 gick vi och ata frukost. Vi bestallde alla American breakfast men som visade sig vara ganska daligt val. Vi fick ingen ananas eller bacon och det fanns annars ocksa jatte lite mat att ata. Dessutom hamnade Lotta bestalla te som hon inte kunde dricka upp for att hon tyckte att det smakade sa illa.

Batresan till Phuket tog ca 2 timmar varifran vi tog taxi till Kata Beach. Vi hade en jatte snall taxikusk som skjutsade runt oss lite medan vi sprang in pa olika hotell och fragade om lediga rum! Efter en liten korrunda hittade vi ett hotell for ett okej pris. Hotellrummet liknar mest ett fangelse och ar jatte stort. Nu skall vi ga och leta efter nytt hotell.

Vi orkar inte satta nagra bilder idag, sry :D hejhej!

1 kommentti:

  1. Hälsningar från ett vackert Helsingfors: -1 grad och soligt. Vi var och testade slalombacken i Kalpalinna (misslyckad på alla sätt) idag. Ska ni inte börja komma hem så småningom? Hälsningar från Senja också!

    VastaaPoista