tiistai 8. helmikuuta 2011

Jet ski

Igar kvall var vi till Patong Beach och det var helt sjukt stort! Typ 100 barer pa en gata som bara var nagra hundra meter lang! Alla bombaderade oss med flyers, sa man till sist kande sig sjalv som en flyer-utdelare. Vi blev sa utmattade och bortraddade sa vi at lite och akte ivag hem.

Idag blev vi vackta av ett samtal fran receptionen, som meddelade oss att vart stora family rum var i ordning. Vi steg upp  flyttade sakerna till det nya rummet (som btw luktar gammal-man-svett!!YOK!!) och gick ivag och ata morgonmal. Annorna bestallde ragbrod, men vi fick 2 ynkliga skivor av nan slags ljus limpa... Vi har en bild pa det och lagger in det senare, vi har inte annu heller hittat ett stalle var man far bilderna in pa datan...

Sen gick ivag till stranden for att sola och bestamde oss att aka jetski! Det var helt jatte roligt!! Vi traffade igen svensken Rickhard huaahhh,som ville salja booze cruise biljetter till oss... Till sist gav han oss en biljett utan deposit och sade att vi har en plats dar pa nasta veckas torsda:)

Idag ska vi pa traffic light party som vi berattade tidigare om! FEST!

PS. Var respekt for inttipojkar har stigit nar vi har mastat ga omkring med vara 15kg rinkor pa ryggen i 35graders varme.

2 kommenttia:

  1. Finlands armé har alltså 3 kvinnliga beväringar att vänta vid nästa uppbåd....

    VastaaPoista